Om ZoneIn

Microsoft Azure

Hvorfor vælge Zonein som dit behandlingssted?

Zonein's passion er at skabe velværd og livsglæde. Jeg går meget op i kvalitet og det at "kunne gøre en forskel".

Jeg startede i januar 2017, med alternativ behandling af både fysiske og psykiske problemer og har siden udviklet mig med store skridt. Den dag i dag er flere fagområder kommet til og erfaringer med gigtsmerter, kroniske lidelser og ødemer vokset med gode resultater. Mange mennesker lider den dag i dag af mange lidelser og mange bliver diagnosticeret med kroniske lidelser , som alternativ behandling kan være med til at lindre og hos nogle helt gøre helt smertefrie.

Hver behandling er tilrettelagt efter klientens behov, så der vil være mærkbar progression efter kort tid. Jeg tilpasser et evt. behandlingsforløb til lige netop dig under første konsultation.

Der vil efter hver behandling blive ført journal i.h.t. datalovgivningen. Klinikken yder 100% tavshedspligt og følsomme oplysninger vil blive opbevaret forsvarligt i følge datasikkerhed og GDPR.

Zonein arbejder med værdierne: Professionel, fleksibilitet og loyalitet overfor dig som klient.

Klinikken er på nuværende tidspunkt beliggende i Odense på Wichmandsgade 11.1, 5000 Odense C.

Zonein yder tilskud i samarbejde med "Sygeforsikringen Danmark" til zoneterapi behandlinger, som har en lægelig stillet diagnose.

- Batchlor fag på 1, 2 og 3 år på Farmaci studiet på universitet.

- RAB godkendt Zoneterapeut fra Dit Alternativ.

- Uddannet i anatomi, fysiologi, psykologi, sygdomslære og biopati.

- Uddannet i kost, vitaminer og mineraler.

- RAB godkendt Fysiurgisk Massør fra Massørskolen-Fyn.

- Triggerpunkt terapi.

- Stolemassage.

- Hotstone massage.

- Skadesterapeut.

- Kinesio-taping.

RAB godkendt Behandler giver mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen. RAB er sundhedsstyrelsen godkendelses stempel af Alternative Behandlere. For at blive RAB registreret kræver sundhedsstyrelse at man har en del uddannelse og løbende opkvalificerer sig.