Kort og godt om zoneterapi.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor trykpåvirkninger på fødderne søger at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Teoretisk set er det zonen som bliver trykpåvirket, der har en reflektorisk sammenkobling mellem de ca. 7000 frie sensoriske impulser fra hver fod og resten af kroppen.
Microsoft Azure

Hvordan virker zoneterapi?

Under en behandling vil vigtige zoner blive stimuleret/aktiveret og på den måde fjerne energiblokeringer, hvilke betyder at impulser i nervesystemet øges. Dette kan medføre til øget kredsløb og affaldsstoffer drænes væk, samt immunforsvaret styrkes.

Kan effekten af zoneterapi måles?

Der er igennem tiden indsamlet erfaring og referencer, som påviser at zoneterapi har en positiv effekt, men der findes ingen videnskabelig dokumentation for dette. Det kan dog påvises at der fx er et faldende behov for traditionel medicin til folk med allergi.

Kan jeg få tilskud til behandling?

Sygeforsikringen Danmark giver bl.a. tilskud til zoneterapi udført af RAB-godkendt zoneterapeut. - 1. Konsultation gives der 30% dog max. 115 kr. - Efterfølgende konsultationer gives der 30% dog max 75 kr.
Visual Studio

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Et behandlingsforløb vare ca. 2-3 gange for at støtte kroppens reflektorisk sammenkobling alt efter om du kommer med en akut lidelse eller en kronisk sygdom. Komplekse tilstande kan kræve op til 10-12 behandlinger eller flere.

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag. Det er vigtigt at man anser zoneterapi, som en hjælpende hånd og ikke en behandlingsform, som kan helbrede. Zoneterapi kan styrke din krop, psyke og lindre bivirkninger.

Kan zoneterapi hjælpe mod Stress?

Zoneterapi har en beroligende og afslappende virkning i takt med at kroppen kommer i balance og er derfor velegnet til stress ramte, uanset hvilken tilstand sygdommen er i.
Package Management

Hvad koster en behandling hos Zone-In?

Zone-In tilbyder Zoneterapi hos Joan Christensen i alle 3 afdelinger. Priser:
Priser:
- 70 min. (1. Konsultation) - 600,-
- 30 min. - 300,-
- 45 min. - 400,-
- 60 min. - 500,-

Hvad kan zoneterapi lindre?

Zoneterapi kan linde:
- hovedpine/migræne
- smerter i led og muskler
- graviditets gener
- sportsskader
- astma og allergi
Package Management

Hvad kan zoneterapi styrke i kroppen?

Zoneterapi kan styrke kroppens:
- immunforsvar og nervesystem (specielt kræftpatienter)
- hormonsystem (fertilitets problemer)
- fordøjelse (mavesmerte, oppustet hed eller forstoppelse)

Kan man få RABAT ved at købet klippekort eller planlægge et behandlingsforløb?

Zone-In tilbyder klippekortsordning efter din første behandling:
- 5 x 30 min. til 1350,- SPAR 10%
- 5 x 45 min. til 1760,- SPAR 12%
- 5 x 60 min. til 2125,- SPAR 15%
Zone-In tilbyder Planlægning af et behandlingsforløb:
- Fx. Behandlingsforløb mod Hovedpine indeholder 1x70min (1. kons.), 1x60 min. og 8x30 min. som planlægges efter aftale, Normal pris: 3500,- Tilbudspris: 2975,- SPAR 15% Behandlingsforløbet strækker sig over ca. 3-4 mdr. Er man medlem af Sygeforsikringen Danmark gives der samlet 740,- i tilskud.