Kort og godt om zoneterapi.

Ofte stillede spørgsmål:

Må børn få zoneterapi?

Ja, zoneterapi er en behandlingsmetode, som kan forbedre kroppens funktioner og skaber balance i kroppen også for børn.

Hvorfor skal jeg vælge zoneterapi til mit barn?

Fra 0 til 3 års alderen vokser børn utroligt hurtigt og i den forbindelse sker der en hurtig udvikling af nye celler i kroppen. Zoneterapi kan styrke denne udvikling uden at skade de celledelinger, som sker i kroppen og samtidig lindre en evt. lidelse. Dette er en fordel så barnet ikke nødvendigvis skal igennem en medicinering.
Microsoft Azure

Hvad kan zoneterapi hjælpe med hos spædbørn?

Zoneterapi har en lindrende effekt på:
- kolik
- søvnproblemer
- fordøjelsesproblemer
- svækket immunforsvar
Visual Studio

Hvor mange behandlinger skal der til?

Spædbørn og børn er generelt let modtagelige for zoneterapi, hvilke gør et behandlingsforløb kortere end ved en voksen person. Et evt. behandlingsforløb ville være 4 gange 30 minutter fordelt på 14 dage. Ud fra personlig erfaring kan en enkelt behandling give utrolige resultater, med bl.a. forbedret søvnrytme og nedsat gråd hos specielt nyfødte.

Hvad kan zoneterapi hjælpe med hos ældre børn?

Zoneterapi har en lindrende effekt på:
- øreproblemer
- fordøjelsesproblemer
- svækket immunforsvar
- ufrivillig natlig vandladning
Package Management
Package Management

Kan man få besøg i eget hjem efter fødsel?

ZoneIn tilbyder udkørsel til helt nyfødte spædbørn med akut hjælp, så den første tid for nybagte forældre kan blive den bedste oplevelse.

Findes der et kort kursus til evt. mødre grupper?

ZoneIn tilbyder et 2 timers kursus til mødre grupper, som vil have interesse i at lære specifikke zoner og behandlingsteknikker at kende. På den måde kan forældre på egen hånd foretage en behandling og selv skabe balance hos deres kære små. Formålet med kursuset er at skabe en tættere kontakt og forståelse mellem mor/far og barn så hverdagen bliver sjov og overskuelig for alle i familien.